پیام خود را بنویسید

اخبار : پیام مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی گلستان به مناسبت ایام الله دهه فجر

نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.
امام خمینی (ره)
بسم الله الرحمن الرحیم
دهه مبارک فجر حاصل خون شهداء، عزم و اراده ملت بزرگ ایران اسلامی ، هدایت های رهبر کبیر انقلاب اسلامی، عنایت خداوند متعال بوده ویک انقلاب مردمی و اسلامی و دشمن سلطه گریها و پناه مظلومان جهان است.
الحمدالله این انقلاب قوی تر از گذشته با پشتوانه مردمی ورهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسیر اهداف خویش در مقابل دشمنان ایستاده و وظیفه همه ما این است با بهره گیری از اصول انقلاب اسلامی وسیره شهیدان و تبعیت از ولایت در تمامی عرصه هاخصوصا در عرصه انتخاب افراد شایسته و رد افراد ناصالح نقش انقلابی را در قالب کارگزاران گزینش نشان دهیم ودشمنان انقلاب اسلامی را مأیوس و علاقه مندان انقلاب اسلامی را امیدوار و خوشحال نمائیم.

دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به هسته گزینش دانشگاه می باشد.